"HALÁLOS ÁLDOZAT" címkével ellátott hírek
Nyolcvanra emelkedett az országot sújtó ítéletidő, az áradások és a földcsuszamlások halálos áldozatainak száma a belügyminisztérium legfrissebb, helyi idő szerint szerda esti közlése szerint.
Szerbiában idén már húszan haltak meg a nyugat-nílusi vírus okozta megbetegedésben és 177-en fertőződtek meg ettől a kórokozótól - jelentette be csütörtökön a belgrádi Közegészségügyi Intézet (IZJZ).
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vádemelést javasol két férfi ellen, aki a nyomozás adatai szerint 2009-ben 18 embert próbált illegálisan Magyarországra juttatni, ám közülük 15-en a Tiszába fulladtak - közölte honlapján a rendőrség pénteken.
Július közepe óta összesen 135, a nyugat-nílusi vírus által okozott fertőzést jelentettek Szerbiában, ebből 97-et Belgrádban - közölte csütörtökön a legfrissebb adatokat a szerb közegészségügyi intézet.
Tizennégy év börtönt kapott az a kínai hivatalnok, aki egy több tucat halálos áldozattal járó buszbaleset helyszínén készült fényképen mosolygott, majd kiderült róla, hogy túl sok pénze van - jelentette a kínai média csütörtökön.
Az amerikai egészségügyi hatóságok közlése szerint négy halálos áldozatot követelt New Yorkban a hőhullám.
Az év eleje óta több mint 1800 embert fertőzött meg a dengue-láz vírusa a Fülöp-szigetek középső részén, a járványnak legalább tíz halálos áldozata van - közölték a hatóságok.
Vasárnap öt új madárinfluenza-fertőzésről érkezett hír Kína négy tartományából. Eddig 127 esetet jelentettek, amelyek közül 23 volt halálos.
Legkevesebb 179 halálos áldozata és körülbelül 7000 sérültje van a szombati 7-es erősségű délnyugat-kínai, szecsuani földrengésnek - jelentette a kínai központi televízió.
Nyolcas erősségű földrengés rázta meg kedden Irán Pakisztánnal határos térségét - közölte az amerikai földtani intézet (USGS).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft