"HALÁLOS ÁLDOZATOK" címkével ellátott hírek
Halálos áldozatokat is követelő ítéletidő söpört végig vasárnap délután Románia nyugati részén: Temes megyében a vihar négy ember halálát okozta, egy ötödik áldozat pedig az Arad megyei Menyházán (Moneasa) vesztette életét.
Hárman meghaltak és többen megsérültek, amikor az M43-as autópályán a Románia felé vezető oldalon több jármű összeütközött a határtól egy kilométerre szerda reggel - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Úgy tudni, hogy kilenc síelőt sodort el a lezúduló hó.
Lövöldözés volt vasárnap a kanadai Québecben az ottani iszlám kulturális központ mecsetében, legalább hatan meghaltak, nyolcan megsebesültek.
Az olaszországi tragédiában elhunyt a veronai busz mindkét magyar sofőrje is – írta a Bors.
Többen meghaltak, amikor egy budapesti gimnázium diákjait szállító busz balesetet szenvedett és kigyulladt Olaszországban.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) nem tud arról, hogy lenne magyar áldozata a szerdai közép-olaszországi földrengéseknek és lavinának - közölte a tárca az MTI érdeklődésére csütörtökön.
Egy idős férfira ráomlott a saját istállója és megölte a szerdai közép-olaszországi földrengésben, amelynek több más halálos áldozata és eltűntje is van, elsősorban a Pescara közelében lavinától betemetett szállodában - jelentette az olasz sajtó csütörtökön.
A tájfun miatt több tízezer ember vált hajléktalanná a Fülöp-szigeteken.
Autóba rejtett pokolgép robbant szombat reggel egy hétvégi kimenőn lévő katonákat is szállító autóbusz mellett a Törökország középső részén található Kayseriben, a helyi egyetemnél - jelentette a Dogan török hírügynökség. A török haderő közlése szerint a detonációban 13 katona meghalt, 48 pedig megsebesült.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft