"HALÁLOS BALESET" címkével ellátott hírek
Az Átlátszó nézett utána annak, hogy miért vonták be a Mercedes sofőrjének a jogosítványát.
Ketten meghaltak és hárman megsérültek egy szombat éjszaka történt balesetben a 44-es főúton, Kecskemét és Lakitelek között - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főúton, Gyula külterületén, ahol korábban halálos baleset történt.
Halálos baleset történt Békés megyében a 44-es számú főút elkerülő szakaszán. A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a helyszínelést.
Az út melletti csatornába borult egy személygépkocsi az Ecsegfalva és Dévaványa közötti úton.
Balesetet szenvedett egy motoros Ócsa külterületén, a vezető a helyszínen életét veszítette - közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.
Két autó karambolozott, két embert feszítővágó segítségével szedtek ki a tűzoltók a roncsokból. Két ember meghalt. A másik kocsi is összetört.
Szerb turistabusz karambolozott az M0-ás szigetszentmiklósi szakaszán vasárnap, nem sokkal dél után. A jármű pályakarbantartó teherautóknak ütközött, a karambolban egy ember meghalt, két ember súlyos, több mint húsz könnyebb sérülést szenvedett - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az utat lezárták, a forgalom torlódik.
Egy motorral közlekedő férfi vesztette életét abban a balesetben, amelyet a gyanú szerint egy szabálytalanul előző személygépkocsi-vezető okozott Békéscsaba határában.
Meghalt egy 11 lány, miután egy vízi járműből kiesve súlyos sérüléseket szenvedett egy angliai vidámparkban.