"HALÁLOS BALESET" címkével ellátott hírek
Lavina zúdult le vasárnap a romániai Bucsecs hegységben, egy túrázó meghalt, egyet még keresnek.
Frontálisan ütközött két autó Veszprém határában a 8-as főúton vasárnap délután, ketten meghaltak - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.
Harmadával, 33 százalékkal csökkent a halálos kimenetelű mezőgazdasági munkabalesetek száma Magyarországon tavaly, ami jelentős eredmény - mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára a Fókuszban a mezőgazdaság - első a munkavégzés biztonsága kétéves figyelemfelhívó akciót záró konferencián kedden Budapesten.
Halálra gázolt egy gyalogost egy személygépkocsi péntek reggel Gyál külterületén - közölte a rendőrség a honlapján.
Halálra gázolt egy nőt egy személyautó pénteken kora este Békéscsabán - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.
Egy nő meghalt, egy férfi pedig súlyosan megsérült Isaszegen, amikor a Rákóczi úton két személyautó frontálisan ütközött - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap reggel az MTI-vel.
Halálra gázoltak egy kerékpárost a Pest megyei Szigetújfalu külterületén péntek reggel - közölte a rendőrség.
Életét vesztette egy férfi, aki kisteherautójával egy villanyoszlopnak ütközött a 43-as főúton a Csongrád megyei Deszk közelében - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
Kamionnal ütközött egy személyautó csütörtökön Abonynál, a sofőr a helyszínen meghalt - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Fának csapódott egy autó Dunaföldváron szerda reggel, a jármű vezetője meghalt - közölte a rendőrség.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó