"HALHATATLANOK" címkével ellátott hírek
Kettő az egyben sporttörténeti pillanat zajlott hétfőn a békéscsabai Csabagyöngyében. Először is megnyílt a Békéscsaba 300 programfolyam első tárlata – mégpedig Ónodi Heni, az 1992-es barcelonai tornász olimpiabajnok relikviagyűjteményéből; majdan a Békéscsabai Sportgála keretén belül, többek között a csabai és csabai származású olimpiai bajnokainkat a halhatatlanok közé választották.
Buzánszky Jenőt és Nagy Tímeát választotta tagjai közé a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete.
Ismét örökös tagokat választhat a közönség a Halhatatlanok Társulatába, amely az idén újra nyolc új taggal bővülhet. A telefonos szavazatokat november végéig várják a jelöltekre, a díjakat decemberben adják át és portréműsort is készítenek a díjazottakkal.
Annak ellenére, hogy a "régi szép időkben" olyan filmipari nagyágyúk varázsolták mozivászonra az ókori mítoszokat, mint a híres Ray Harryhausen, mostanában, a technológiai fejlődés ellenére is eléggé hiánycikket jelentenek az ilyen jellegű filmek. A Frank Miller képregényéből készült 300 óta gyakorlatilag csak a kétes minőségű Titánok harcát tudom példaként felhozni, azt pedig kétlem, hogy a Halhatatlanokról valaha is említést fogok még tenni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó