"HÁLÓ" címkével ellátott hírek
Még a környéken is kevesen tudják, de a füzesgyarmati La Rete Hungária Kft. 16. éve gyártja a legkülönbözőbb minőségi hálókat a függőágyaktól a legkülönbözőbb sporthálókig a focisták, kézilabdások, röplabdások, tollasosok vagy a pingpongozók számára. Mindezt 100 százalékos elégedettségi és cseregaranciával. A szlogen: „Hálók minden területre.” (Márciusban látogatott Füzesgyarmatra Kincses Zoltán, ahol - mondhatjuk - behálózták. Best of hir6.hu)
Csapatok figyelem! Nyerjetek sporthálót a sporthálógyártó.hul-tól! Csak játszanotok kell, és ha ügyesek vagytok, akkor a füzesgyarmati cég behálózza a focikaputokat!
Nem kémtörténet, hálókészítés. Még a környéken is kevesen tudják, de a füzesgyarmati La Rete Hungária Kft. 16. éve gyártja a legkülönbözőbb minőségi hálókat a függőágyaktól a legkülönbözőbb sporthálókig a focisták, kézilabdások, röplabdások, tollasosok vagy a pingpongozók számára. Mindezt 100 százalékos elégedettségi és cseregaranciával. A szlogen: „Hálók minden területre.”
A 90-es évek elején a halállományok összeomlását követő kanadai halászat felszámolása bizonyítékokat szolgáltatott arról, milyen drámai hatással van eme halászati felszerelés a tengeri madarakra.
Hatalmas mamutfog akadt egy amerikai rákhalász hálójába New Hempshire szövetségi állam partjainál, Rye Harbor közelében.
A szélütés kezelésének jövőjét jelentheti az az új módszer, amelyben apró hálóval húzzák ki a páciens agyából az eret elzáró vérrögöt - derül ki a The Lancet brit orvosi folyóiratban megjelent két tanulmányból.
Halászhálóval fogja a kirívóan szabálytalanul közlekedő motorosokat a rendőrség Vietnám egyik városában.