"HALOTT" címkével ellátott hírek
Halott csecsemőt találtak egy magyarmecskei házban pénteken délután - erősítette meg a Bama.hu értesülését a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-nek.
Holttestet találtak egy kigyulladt dunaújvárosi társasházban, a haláleset háttere még tisztázatlan - közölte a Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedd délelőtt az MTI-vel.
Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet szervezettsége gyengülhet vezetőjének halálával.
Ittas betegszállítók elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban péntekről szombatra virradó hajnalban - közölte az RTL Klub híradója vasárnap este.
Valószínűleg mind a szombat délutáni, mind az éjfél utáni koppenhágai fegyveres támadást az a férfi követte el, akit a rendőrök vasárnap kora reggel agyonlőttek a Norrebro kerületi pályaudvar mellett.
A délolasz tengeren hétfőn történt hajószerencsétlenségben több mint kétszáz illegális bevándorló veszítette életét - számoltak be az olasz hatóságoknak a túlélők. Eddig 29 holttestet találtak meg, mindegyikük megfagyott a tengeren.
Egy autójavító-műhely szerelőaknájában keletkezett tűz vasárnap Zalaegerszegen, az aknában holttestet találtak - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
A tűzoltók találtak rá egy halott emberre Balatonbogláron - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap hajnalban az MTI-vel.
Halott csecsemőt találtak szerdán Budapest XXI. kerületében - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
„Halottról jót vagy semmit. Az internetadóról szóló kezdeményezés hál' Istennek halott. Jót nem tudnék mondani róla, így inkább nem mondok semmit" - citálja Deutsch Tamás szavait az Origo.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft