"HAMISÍTVÁNY" címkével ellátott hírek
Két helyszínen, több mint félmillió forint értékben foglaltak le 170 hamis márkajelzésű terméket a NAV Békés megyei pénzügyőrei.
A karácsonyfa alatt derült ki, hogy a drága játék hamisítvány.
Lefújta Theodor Mommsen német történész irodalmi Nobel-díjának aukcióját szerdán a New York-i Heritage aukciósház, mivel a marbachi Német Irodalmi Archívum (DLA) szerint az aranymedál hamisítvány.
Összesen 20 ezer 520 olyan weboldalt zárolt egy globális szintű együttműködés keretében az uniós rendőri együttműködést koordináló szervezet (Europol), amelyek honlapjaikon hamisított termékeket árultak.
Egészségi kockázatot is rejtenek a hamis mobiltelefonok - mondta Horváth Péter, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület munkacsoportjának vezetője és vezetőségi tagja.
Hamis képeket árult az interneten egy férfi, csalás miatt vádat emeltek ellene - írta csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében az Esztergomi Járási Ügyészség.
Csökkent a hamisított termékek iránt kereslet a magyar lakosság körében az idén a tavalyihoz képest - derült ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) és a Tárki legfrissebb közös kutatásából. A "legkelendőbb" termék idén is a hamis ruha volt 16 százalékos aránnyal, ami 4 százalékpontos csökkenés 2015-höz képest.
A múlt évben is mintegy 12 ezer tételt vizsgált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szakértői Intézete, viszont a vizsgálatok részletesebbek lettek, a dohány- és alkohol termékek, valamint az üzemanyagok vizsgálata nem mutatott trendszerű változást a korábbiakhoz képest - mondta Romhányi Antal pénzügyőr ezredes, az intézet főigazgatója.
Már az Apple Watch bemutatóját követő napon tele volt a web a kínai replikákkal, amelyek az almás cég okosórájának másolatát kínálták – 8-10 ezer forintért. Mára csordultig tele a web a klónok támadásával.
Öreg mesterek munkái közé rejtett kínai másolatot kell megtalálniuk a londoni Dulwich Picture Gallery látogatóinak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft