"HARRY HERCEG" címkével ellátott hírek
Örök életükre fájó emlék marad számukra az, hogy az édesanyjukkal, Diana hercegnővel folytatott utolsó beszélgetés nagyon rövid volt, mert gyorsan vissza akartak térni a játékhoz - mesélték gyermekkori emlékeikről Károly herceg és Diana hercegnő gyermekei, Harry és Vilmos herceg.
Harry herceg szerint a brit monarchiát korszerűsíteni kell, hogy megfeleljen a XXI. század digitális korszakának. II. Erzsébet királynő unokája a vele készült, vasárnap megjelent interjúban felfedi azt is, hogy volt idő, amikor hátat akart fordítani a királyi családnak.
Tiszta vizet öntött a pohárba, erre a szerepre bizony sem ő, sem bátyja nem vágyik.
Harry herceg, a néhai Diana hercegnő másodszülött fia édesanyja halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába fojtott gyásszal, az ezzel járó agresszióval, egészen addig, amíg végül lelki segítségnyújtásra szorult.
Szobrot állíttat két évtizede elhunyt néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek két fia, Vilmos és Harry herceg.
Nászútra invitálta Harry herceget és új barátnőjét Antigua és Barbuda miniszterelnöke, jóllehet a hercegi pár esetleges frigyéről még semmiféle hivatalos bejelentés nem hangzott el.
A Coldplay is fellépett azon a jótékonysági esten, amit kedd este tartottak a londoni Kensington Palace Gardens-ben. A Senteable Harry herceg jótékonysági szervezete, amely az afrikai árvák támogatása mellett már az AIDS ellen is küzd.
Elizabeth Marks aranyérmet nyert a trónörökös által alapított versenysorozaton, de aranyérmével olyat tett, amire senki nem számított.
Tíz év szolgálat után befejezte pénteken katonai pályafutását Harry herceg.
Harry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől. A brit uralkodó 30 éves unokája üdvösnek tartaná akár a sorkatonai szolgálat újbóli meghonosítását is Nagy-Britanniában.