"HASIS" címkével ellátott hírek
Fél kilogramm kokaint és 320 gramm hasisgyantagyanús anyagot találtak a rendőrök egy irodában Budapest XIX. kerületében. Elfogtak négy férfit, lefoglaltak 4 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusterepjárót is - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szombat hajnalban.
A tengerfenéken tárolta a hasist az a spanyolországi drogcsempész banda, amelynek 15 tagját, egy hónapok óta tartó akció keretében vették őrizetbe a hatóságok - közölte az almeríai csendőrség pénteken.
Az előzetes szakvélemény alapján összesen 2,3 kilogramm marihuánát, 0,6 kilogramm hasist, 33 gramm bódító hatású gombát, 114 gramm speedet és 1492 darab extasy tablettát találtak a rendőrök egy újpesti testvérpárnál a házkutatások során - közölte a rendőrség a honlapján.
Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság két féfit, akit csaknem egy kilogramm, 15 millió forint értékű hasis átadásánál értek tetten a rendőrök kilenc napja a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap az MTI-vel.
A spanyol rendőrség Almeria kikötőjében őrizetbe vett egy 35 éves magyar állampolgárságú férfit és egy 24 éves magyar állampolgárságú nőt, miután az autójukban összesen 60 kilogramm hasis találtak elrejtve, 153 csomagban.
Marokkóból csempésztek volna be 11 tonna kábítószert, 35 embert őrizetbe vettek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft