"HATÁR" címkével ellátott hírek
Ötödik generációs (5G) mobil adatátviteli technológiával működő határellenőrzési pont kialakításáról állapodott meg a kínai határőrség a China Mobile kínai távközlési szolgáltatóval annak érdekében, hogy feltartóztassa az Észak-Koreából érkező menekülteket és csempészeket - jelentette a kínai állami sajtó.
Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje helyettünk a magyar határt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Salzburgban.
Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.
Egy szerb drogfutár több mint 28 kiló marihuánát próbált meg Magyarországra csempészni szombaton - tájékoztatta az ORFK hétfő reggel az MTI-t.
Bulgária befejezte a kerítésépítést a bolgár-román határon. A 133 kilométeres kerítéssel azt próbálja megakadályozni, hogy a vándorló vadállatok Bulgáriába is átjuttassák a Romániát sújtó afrikai sertéspestis kórokozóját.
Továbbra is erős forgalomra kell számítani a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeken - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Sikkasztással gyanúsított férfit állítottak elő a rendőrök a gyulai közúti határátkelőhelyről.
A gyulai közúti határátkelőhelyen tegnap, 5 óra 50 perckor belépésre jelentkezett egy bolgár sofőr egy bolgár rendszámú kamionnal.
Donald Trump amerikai elnök kedden este egy nagygyűlésen kijelentette: az amerikai-mexikói határon felépítendő falat végül majd Mexikó fogja kifizetni.
A téli időjárás miatt a horvát hatóságok nem engedik be csütörtök reggeltől a kamionokat a letenyei magyar-horvát határátkelőn - közölte a police.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft