"HATÁRÁTKELŐ" címkével ellátott hírek
Vasárnap délelőtt 5 kilométeres volt a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében, a határátlépési pontnál körülbelül egy órás a várakozás - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-t.
Háromórás várakozási időre számíthatnak a közúti forgalomban Romániából Csengersimánál és Vállajnál az országba belépők - közölte honlapján a rendőrség szombat délután.
Torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek ki- és belépőoldalán vasárnap délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Torlódás alakult ki teherforgalomban a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombat délelőtt, a tehergépkocsikat Gyula felé terelik - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
A húsvéti ünnepek alatt az európai iskolai szünetek, valamint a szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt erős tranzitforgalom várható a Csongrád megyei határátkelőhelyeken, Röszkén már csütörtök délutántól kialakulhat torlódás - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
Az ünnepekre hazautazó vendégmunkások miatt vasárnap is nagy dugók alakultak ki a magyarországi határátkelőknél - számolt be az M1 aktuális csatorna híradója.
Akár többórás várakozásra is készülni kell a szerb és az ukrán határ több pontján, mivel a külföldön dolgozók ezekben a napokban látogatnak haza karácsonyra - jelentették az M1 aktuális csatorna tudósítói szombaton.
Megnövekedett a várakozási idő Románia legforgalmasabb határátkelőin csütörtökön, mivel sokan külföldön töltik a gyermeknap és pünkösdi ünnepek összekötésével kialakított ötnapos vakációt.
Az informatikai rendszerben történt fennakadás miatt már kilenc órát kell várniuk a teherautósoknak a tompai határátkelőhelyen - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
Megszűnt a torlódás a hegyeshalmi határátkelőnél - jelentette az MTI.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft