"HATÁRSÉRTŐK" címkével ellátott hírek
Visszakerült Romániába az a 22 külföldi, akiket Battonyánál fogtak el a rendőrök.
Romániából a zöldhatáron át érkezett külföldieket fogtak el és állítottak elő a rendőrök Békés megyében.
A magyar rendőrök átadtak a román hatóság képviselőinek tizenegy külföldit, akik Battonyánál illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt.
Százhuszonnyolc határsértőt tartóztattak fel péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
A Magyarországra illegálisan érkezett, magukat irakinak, szíriainak és afgánnak valló külföldieket a rendőrség átadta a román hatóság képviselőinek.
A lőkösházi határrendészek elfogtak két afgán férfit, akik belépésre jogosító okmányok nélkül, egy tehervonaton szállított félpótkocsin elbújva próbáltak meg Magyarország területére jutni.
Háromszáznyolcvankét határsértőt fogtak el péntektől vasárnapig az ország területén, embercsempészet miatt négy gyanúsított ellen indult eljárás - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
Egy szerb embercsempészt és 13 török határsértőt fogtak el a rendőrök Röszke térségében.
Dombegyházon, az Aradi úton október 7-én a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei két afgán állampolgárt ellenőriztek, akik nem tudták igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.
Negyvenhárom csoportban 1930 illegális bevándorlóval - köztük 309 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén hétfőn - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft