"HATÁRSÉRTŐK" címkével ellátott hírek
Ötvenegy csoportban 1307 határsértőt - köztük 285 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén csütörtökön – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
A rendőrök 52 csoportban 1163 határsértőt - köztük 225 gyermeket - tartóztattak föl a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén pénteken – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
Minden eddiginél több, 1302 határsértőt - köztük 201 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szombaton - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
888 határsértőt, köztük 83 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén hétfőn – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Háromszázhét határsértőt tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén szombaton – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Főként magukat afgánnak és szíriainak valló határsértők, többségükben fiatal férfiak érkeznek a magyar-szerb határ Szegedhez közeli részére - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.
Harminchárom csoportban összesen 422 határsértőt fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve az elmúlt 24 órában Csongrád megye déli részén – tájékoztatta a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
Harminchárom csoportban összesen 295 határsértőt, köztük sok nőt és gyermeket tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve egy nap alatt Csongrád megye déli részén - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Száz csoportban összesen 762 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén pénteken, szombaton és vasárnap, volt olyan afgán férfi, aki az autópályán kerékpározva próbált az ország belsejébe jutni – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Több csoportban összesen 209 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve egy nap alatt Csongrád megye déli részén, köztük egy idős, kerekesszékes asszonyt is – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft