"HATÁRSÉRTŐK" címkével ellátott hírek
Két nap alatt több mint félezer határsértőt fogtak el Csongrád megye déli részén, köztük egy koszovói nőt, aki előállítása után röviddel egészséges kisfiúnak adott életet – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Három pakisztáni férfit fogtak el a Lökösházi Határrendészeti Kirendeltség járőrei: Azért intézkedtek velük szemben, mert okmányok nélkül a zöldhatáron keresztül léptek az ország területére.
Tizennyolc határsértőt szállító, magyar állampolgár által vezetett gépkocsit tartóztattak fel a Csongrád megyei rendőrök az M5-ös autópályán - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
Idén eddig több mint négyezer határsértőt fogtak el Csongrád megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
57 határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség járőrei a polgárőrséggel együttműködve az elmúlt 24 órában Csongrád megyében. Egy mauritániai férfit még időben emeltek ki egy csatornából a rendőrök, megfulladt volna.
Több csoportban összesen húsz határsértőt fogtak el a rendőrök Csongrád megye déli részén péntekre, szombatra és vasárnapra virradóra, az illegális migránsok között akadtak, akik a nyugat-afrikai Burkina Fasóból indultak útnak – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Három embercsempészt és több mint két tucat határsértőt fogtak el a rendőrök az elmúlt 24 órában Csongrád megye déli részén - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szombat reggel.
Súlyos baleset történt, ittasan és veszélyesen közlekedő kerékpárosokat állítottak meg és határsértőket fogtak el a rendőrök vasárnap Békés megyében.
Szeged belvárosában, a Széchenyi téren fogtak el húsz határsértőt és egy embercsempészt szerdán kora délután - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
86 személyt fogtak el vasárnapig augusztusban a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség járőrei, akik a zöldhatáron, illetve a közúti határátkelőhelyen próbálkoztak illegálisan hazánkba jutni. Ez a szám a hétfői napon öt fővel, a keddi napon pedig nyolc fővel bővült.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft