"HATÁRSÉRTŐK" címkével ellátott hírek
Meghaladja a százat az elmúlt egy hétben Szeged térségében elfogott illegális migránsok száma.
Hét határsértőt fogtak el a Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei vasárnap hajnalban, tiltott határátlépés miatt indult ellenük eljárás.
Tizennégy határsértő két kamionban megbújva akart schengeni területre lépni Nagylaknál mára virradó éjszaka, sikertelenül.
Kilenc algériai határsértőt találtak a határrendészek egy olasz rendszámú kamion rakterében a Varsand és Gyula közötti román-magyar nemzetközi határátkelőhelyen.
Ötvenhárom - török, líbiai, afgán és pakisztáni - határsértőt és négy magyar embercsempészt fogtak el szerda hajnalban Szegeden - közölte Éberhardt Gábor, a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség vezetője.
Újabb, ezúttal összesen 12 határsértőket fogtak el a rendőrök vasárnapra virradó éjszaka folyamán Röszke és Gyálarét külterületén.
Csütörtök hajnalban második világháborús relikviákat találtak a határrendészek a Röszkei Határátkelőhelyen - tudtuk meg a rendőrségtől.
A Lökösházi Vasúti átkelőhelyen csütörtök délután jelentkezett hazánkból kilépésre a Maros nemzetközi vonaton egy svéd férfi. A határrendészek az átadott svéd útlevél ellenőrzésekor észrevették, hogy abból két lapot eltávolítottak.
A csütörtök hajnali órákban az 55-ös számú főúton okmányellenőrzést hajtottak végre a Bevetési Osztály járőrei, amikor is két gyalogos személyre lettek figyelmesek, akik Mórahalom irányából Szeged irányába közlekedtek.
Egy Bolgár férfit tartóztattak fel a határrendészek szerdán, aki nem tudta magát igazolni - közölte a rendőrség a Hír6.hu-val.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft