"HATÁRSÉRTŐK" címkével ellátott hírek
Őrizetbe vettek kollegáink pénteken, csődbüntett elkövetésénekmegalapozott gyanúja miatt, egy román állampolgárt, aki ellen a Vám- ÉsPénzügyőrség Dél-Alföldi Regionális Nyomozó Hivatala Csongrád MegyeiKirendeltségének határozata alapján, a Kecskeméti Rendőrkapitányságelfogató parancsot bocsátott ki.
A hőkamera buktatta le azt a tunéziai állampolgár férfit, aki mára virradó éjszaka a vasúti síneket követve lépte át a schengeni határt illegálisan Röszke térségében.
Két embercsempész akadt fenn 24 óra leforgása alatt a schengeni határon Csongrád megyében: az egyik Nagylakon, a másik pedig Röszkén.
A határon való véletlen átlépés veszélyeire hívja fel az állampolgárok figyelmét a magyar rendőrség.
Már ismert trükkel loptak meg szerdán két idős nénit Békés megyében, emellett egy Román fiatalember akart hamis okmányokkal átlépni a határon - rendőrségi hírek, szerdáról.
A békéscsabai Fővámhivatal battonyai szolgálati helyén a hétvégén egy moldáv honosságú Mercedes mikrobuszt és annak két szintén moldáv utasát ellenőrizték a pénzügyőrök.
Három határsértőt fogtak el a Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei pénteken este Mórahalmon az államhatárhoz vezető út közelében. Egyiküket a Debreceni Rendőrkapitányság is kereste, mivel korábban megszökött a debreceni befogadó állomásról.
Négy grúz állampolgárt fogtak el a rendőrök vasárnapra virradó éjjel Lentiben, ahová a békéscsabai befogadó állomásról jutottak el taxival - tájékoztatotta Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft