"HATÁRTALANUL" címkével ellátott hírek
A GYSZC Székely Mihály Szakképző Iskolája 1 812 576 Ft-ot nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt Együttműködés szakképző iskolák között pályázaton, a Határtalanul! program keretében. A Határtalanul! program célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása és elmélyítése.
A GySzC Székely Mihály Szakképző Iskola és a nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium 2016-ban közösen nyújtotta be pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériuma által hirdetett „Határtlanul! - Együttműködés szakképző iskolák között” elnevezésű programjára. A „Falusiturizmus Határtalnul!” című pályázaton 1 812 000 Ft-ot nyert a két intézmény, a program megvalósulását az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő finanszírozza.
A Határtalanul program keretében Dévai Téglás Gábor Elméleti Líceum diákjai látogattak Békéscsabára, ahol megismerkedtek a környék nevezetességeivel, valamint Ópusztaszeri történelmi emlékpark látnivalóival.
A nemzeti összetartozás napján, csütörtökön számos magyarországi és határon túli magyar diák és tanár indul kirándulásra a Határtalanul! nevű program keretében.
A Határtalanul! pályázatokra felkészítő nyílt napokat tart a Bethlen Gábor Alapkezelő február 28-án és március 1-jén a fővárosi Magyarság Házában. A köznevelési intézmények jelentkezését február 22-éig várják - olvasható a híradó.hu-n.
Hírek
további friss hírek »