"HELYI TERMELŐK" címkével ellátott hírek
Helyi ízek kavalkádjára invitál a Békési Piacfelügyelet június 9-én. A rendezvény célja, hogy a piacra kilátogatók megismerhessék a helyi és a környékbeli őstermelők termékeit. Zöldségek, gyümölcsök, házi készítésű tejtermékek, sajtok, mézek, húsáruk, egyéb feldolgozott termékek kóstolására is lesz lehetőség a délelőtti órákban.
A Natura Peregrina Természetvédő és Hagyományőrző Alapítvány ingyenes oktatásain olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődő gazdák, őstermelők, az életüket a földel összekötő emberek, amelyek segíthetik őket abban, hogy munkájuk a lehető legjobban hasznosuljon.
Megújult a piac Gyulán. A Tanyafejlesztési Programból elnyert keretet - kiegészítve saját forrással - új elárusító asztalokra és térburkolat cserére használták fel. A piac átadásán részt vett dr. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára is.
Házi sütésű kenyerek, sütemények, biotermékek, sajtok, gyümölcsök és számos helyi termék várja mindazokat, akik az egészséges táplálkozás jegyében újítani akarnak étrendjükön. Nem kell mást tenniük, csak ellátogatni a Ligeti Vásárba, ahol ma már mindent megtalálnak, mi szem-szájnak ingere.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft