"HERCEZG TAMÁS" címkével ellátott hírek
2014 áprilisában nyílt meg a Békéscsabai Járási Hivatal Szabadság téri épületében a város első kormányablaka; csütörtök délelőtt pedig már az 500 ezredik ügyfelet fogadták. Szepessy Tamás helyettes államtitkár, Takács Árpád kormánymegbízott, valamint Herczeg Tamás országgyűlési képviselő virágcsokorral és emlékplakettel köszöntötte a békéscsabai dr. Váradi Anettet, a félmilliomodik ügyfelet.
Herczeg Tamás egy csatát már megnyert, jelentette ki csütörtök délelőtt Hanó Miklós választókerületi elnök a békéscsabai Fidesz irodában, ahol egy sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bemutatták a FIDESZ-KDNP Békés Megye 1. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltjét, azaz a címszereplőnket.
Bruttó kétmilliárd forintot ítélt meg a kormány 2015 decemberében Békéscsabának a Modern városok program keretében, ebből 67 utca felújítását végezték el a békési megyeszékhelyen.
Már huszonkilencedjére. És mégis jól áll neki. Ugyanis a Zenei Ifjúsági Találkozó és Nemzetközi Fúvószenekari Verseny (ZENIT) négy napon keresztül vertikálisan és horizontálisan, önfeledten danolva lefedi Békéscsabát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft