"HIPERMARKET" címkével ellátott hírek
A hipermarketek zöldség- és gyümölcskínálatának ellenőrzésekor főleg az ömlesztett áruk gondatlan kezeléséből, és a hiányos jelölésből adódtak gondok - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
Egyre több üzletben találkozhatunk decemberi ünnepekhez kapcsolódó szezonális kínálattal, alkalmi akciókkal. A fogyasztóvédelmi hatóság fokozott ellenőrzésre készül a plázák, hipermarketek, adventi vásárok árusainak körében.
A dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvénnyel kapcsolatban a kormány napirendjén van a hipermarketeket is érintő szabályozás - közölte a kormányszóvivő az MTI kérdésére.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve tett be a táskájába néhány parfümöt és pár szál kolbászt, majd fizetés nélkül akart távozni egy szegedi lakos kedden.
A karácsonyi bevásárlások időszaka kedvező feltételeket kínál a bűnözőknek, akik a forgatagban elvegyülve kihasználhatják az emberek esetleges figyelmetlenségét.
Szegeden fogták el a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói azt a férfit, aki a közelmúltban meglopott egy nőt egy békéscsabai hipermarketben. A zsákmányolt pénz nagy részét már elköltötte, de elmondása szerint meg szeretné téríteni a sértett kárát.
Pulykanyak, szájfény, körömlakk és hajkefe is lapult többek között annak a 49 éves nőnek a táskájában, akit Szeged egyik hipermarketében fülelt le az áruház biztonsági őre kedden - közölte a rendőrség.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft