"HÍRADÓ" címkével ellátott hírek
A 2016-os eredmények szerint a hírműsorokban még mindig sok a közélethez nem kapcsolható, klasszikus bűncselekményekről szóló híradás, de mindenhol az előírt húsz százalék alatt maradnak az ilyen jellegű riportok - közölte az NMHH Médiatanácsa pénteken az MTI-vel.
Kínai nyelvű híradó is látható hétfőtől a M1 aktuális csatornán - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a Facebook-oldalán.
Európában egyedülálló módon, a közmédiában felnőtt jelnyelvi narrátorok helyett gyerekek segítenek élvezhetőbbé tenni a műsorokat a siketek számára.
Azonnali hatállyal felfüggesztette állásából a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Szebeni István műsorvezetőt, mert elfogadhatatlannak tartja az újságírónak a közmédia Híradójában mondott szavait - közölte kedden az MTVA sajtóirodája.
Csaknem negyedmillióan töltötték le okostelefonjukra vagy tabletjükre az MTVA ingyenesen használható alkalmazásait, a Foci Eb TV, az Olimpia TV, és az m1f1 (Formula 1-es futamok) appokat. Mától itt a Híradó is.
Étteremben felejtette 3 éves lányát egy pár az Egyesült Államokban, és csak a gyermek fotóját közzétevő tévéhíradóból eszmélt rá hibájára.
Megköveti a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Lomnici Zoltánt, az Emberi Méltóság Tanácsának elnökét a december 3-án 18 órakor a Duna Híradóban, majd az m1 19.30-as Híradójában elkövetett, személyét sértő szakmai hibáért - közölte az MTVA csütörtökön.
Novembertől nem sugároz déli híradót az RTL Klub és nem szerepel a programjában a Fél kettő című műsor sem - derül ki a csatorna pénteken közzétett közleményéből. A kereskedelmi televízió a megváltozott piaci helyzettel indokolja a döntést. Ugyancsak a jövő hónaptól nem látható a csatornán a Reggeli című műsor az eddigiek szerint, a Csak Csajok viszont megújult formában várja a nézőket - olvasható a kommünikében.