"HIVATALI VISSZAÉLÉS" címkével ellátott hírek
Őrizetbe vették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) három dolgozóját - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában.
Vádat emelt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség egy volt rendőrtiszt és két magánnyomozó ellen, mert utóbbiak nyilvántartási adatokat kértek és kaptak a rendőrtől - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-t.
Befejeződtek a védőbeszédek az úgynevezett tábornokper megismételt elsőfokú eljárásában hétfőn a Debreceni Törvényszéken.
Hivatali visszaélés miatt három és fél letöltendő börtönbüntetésre ítélte első fokon egy belgrádi bíróság Oliver Dulic volt környezetvédelmi minisztert szerdán.
Hivatali visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) luxusautó-beszerzése ügyében.
Hivatali visszaélés gyanúja miatt nyomozás indult a Baranya megyei Drávapiski polgármestere ellen - közölte a Blikk. Egy nő jelentette fel, aki szerint a polgármester orális szexre kényszerítette a közmunkáért cserébe, a település vezetője szerint viszont csak le akarják járatni.
A Jobbik helyi szervezete feljelenést tett a békéscsabai rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, hatáskör túllépésével elkövetett hivatali visszaélés bűntettének alapos gyanúja miatt. Mint Szabóné Kocziha Tünde, a párt önkormányzati képviselője fogalmazott: nem az a célja, hogy „kicsinálja” dr. Kerekes Attilát, azt szeretné, hogy tisztázni lehessen a felmerült vádakat.
Hivatali visszaélés miatt vádat emelt a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara alelnöke ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészség - hangzott el a Kossuth Rádió szerda esti Krónikájában.
Hivatali visszaélés a módosított vád Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány volt titkosszolgálati minisztere ellen az UD Zrt. ügyében a Fővárosi Törvényszéken kedden újrakezdődött elsőfokú büntetőperben.
Tagadta bűnösségét Keller László a hivatali visszaélés vádjával indult büntetőper első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken pénteken.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft