"HOLLYWOOD" címkével ellátott hírek
A Hollywood Reporter 100-as listáját több mint kétezer hollywoodi figura megkérdezésével állították össze.
Sikerült megállapodásra jutnia a hollywoodi írócéhnek (WGA) a nagy stúdiókkal, így elkerülhetővé vált a fenyegető írósztrájk - közölte az érdekképviselet tárgyalótestületének egy tagja.
Hollywood aranykorának legnagyobb ékszerszállítója hagyatékából árvereznek el számos darabot ősszel Los Angelesben - jelentette be a Juliens aukciósház csütörtökön.
Már több ajánlattal megkeresték Hollywoodban az Oscar-díjas magyar rövidfilm, a Mindenki alkotóit - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda esti Híradójában.
Az Európa-szerte régóta népszerű magyar rendező Bradley Cooper főszereplésével forgathat filmet, valószínűleg kiemelkedő költségvetéssel.
John Kerry külügyminiszter az amerikai filmipar fővárosában, Hollywoodban arról egyeztetett a legnagyobb filmstúdiók vezetőivel, hogy a filmesek hogyan vehetnének részt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni küzdelemben.
A Saul fia című filmet, Nemes Jeles László rendezését Golden Globe díjra jelölték a legjobb idegen nyelvű alkotások között. A filmet támogató Magyar Nemzeti Filmalap büszke a rendezőre és az alkotás eddigi nemzetközi sikerére.
George Clooney, Johnny Depp és Zac Efron főszereplésével készült film is felkerült az év legnagyobb pénzügyi bukásait produkáló hollywoodi mozik listájára, amelyet az amerikai Forbes magazin állított össze.
Kiemelkedően jó nyári szezont zár az idén Hollywood, amiben továbbra is nagy szerepe van a fiatal, moziba járó nemzedéknek, holott számtalanszor leírták, hogy ők már elfordultak a hagyományos médiumoktól, a digitális szórakozást keresik és az online világban élnek.
A filmes szakma tele van magyar származású sztárokkal. Vannak olyanok is az élvonalban, akik magyarként, magyar névvel írnak éppen történelmet.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft