"HONGKONG" címkével ellátott hírek
Bocsánatot kért kedden a hongkongiaktól Carrie Lam hongkongi kormányzó a kiadatási törvény módosítását célzó tervezet kapcsán, amely miatt hónapok óta rendszeres tüntetéseket tartottak a különleges közigazgatási övezetnek számító városban - adta hírül a South China Morning Post hongkongi lap.
Peking kedden elítélte az Egyesült Államok állásfoglalását arról a hongkongi kiadatási törvényjavaslatról, amely ellen vasárnap százezrek tiltakoztak.
Ügynökségek tucatja jött létre Kínában egy olyan szolgáltatás online forgalmazására, amelynek lényege, hogy állapotos nők Hongkongba csempészhetik vérmintájukat laboratóriumi vizsgálatra magzatuk nemének megállapítása céljából - írja hétfőn megjelent cikkében a South China Morning Post (SCMP) hongkongi lap.
Letöltendő börtönbüntetésre ítélte szerdán egy hongkongi bíróság a 2014-es demokráciapárti tüntetések négy szervezőjét - jelentette a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.
Már nem New Yorkban él a legtöbb ultragazdag ember, az amerikai metropoliszt Hongkong taszította le a trónról a Wealth-X felmérése szerint.
Hosszú Katinka mindhárom döntős fellépését megnyerte a rövidpályás úszó világkupa hongkongi állomásának első napján.
A Peking által támogatott Carrie Lamot választották Hongkong kormányzójává.
Hongkongban fizettek érte rekordösszeget.
Tajvan nem engedélyezi a közelmúltban tisztétől megválni kényszerült elnök, Ma Jing-csiu szerdára tervezett hongkongi útját - derült ki a tajpeji elnöki hivatal közleményéből. A hongkongi sajtó hétfői beszámolója szerint Ma az Ázsiai Kiadók Társaságának (Sopa) díjátadó ünnepségre lett volna hivatalos, ahol fel is szólalt volna.
Őrizetbe vettek kilenc radikális aktivistát Hongkongban, akik a gyanú szerint arra készültek, hogy nagy erejű robbantást hajtanak végre a város törvényhozásának épülete előtt, ahol ezen a héten a politikai reformcsomag bevezetéséről szavaznak - közölte a South China Morning Post című helyi lap hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft