"HONVÉD" címkével ellátott hírek
Az eddiginél nagyobb kedvezménnyel vehetik meg a honvédségi lakásokat az arra jogosultak a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint.
Vasárnap, a Nyíregyháza Spartacus FC elleni NB II-es mérkőzésen ünnepli meg a Békéscsaba 1912 Előre futballklub 106 éves fennállásának legnagyobb sikerét, a Magyar Népköztársaság Kupa-győzelmet - közölte kedden, sajtótájékoztatón Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.
Ünnepélyes keretek között, szimbolikusan egy számítógép bekapcsolásával megkezdte működését a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia.
A Budapest Honvédnak 350 ezer, míg az Újpestnek 100 ezer forint büntetést kell fizetnie a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának csütörtöki döntése alapján.
A héten a labdarúgó OTP Bank Liga mind a 12 csapata megkezdi felkészülését a tavaszi szezonra, több együttes pedig már nagy hidegben és havazás közepette hétfőn megtette ezt.
A Nemzeti Sport online Békéscsaba – Honvéd bajnoki labdarúgó-mérkőzésről szóló beszámolójának első mondata így hangzik: a piros-feketék 21 év után nyertek ismét a Viharsarokban bajnoki meccsen. Azt nem a bajnokság elején, hanem a végén játszották, annak a mérkőzésnek egyértelműen a szezon legjobb csapata a Békéscsaba volt az esélyese, a meccs egyébként a dobogós helyezések sorsáról volt hivatott dönteni. A történelmi tények ismertek, a meccset a lila-fehérek elvesztették, így a Honvéd lett a második és a Békéscsaba a harmadik helyezet a bajnokságban, a Vác mögött. (Egyébként az egész évben mutatott játéka alapján azt a bajnokságot a Békéscsabának kellett volna megnyernie.)
Békéscsaba múlt heti idegenbeli győzelme után arra készült, saját nézőinek is bemutatja, hogy 2015-ben is tud nyerni NBI-es találkozón a Kórház utcában. A múlt és a jelen gyakorlata szerint is, a hazai pályán játszó csapat általában esélyesebb ellenfelénél. Ezen a mérkőzésen azonban nem érvényesült a futballnak ez az íratlan szabálya. De mint tudjuk, a fociban egyébként is minden megtörténhet. Most az történt, hogy a Honvéd magabiztos, nagy gólkülönbségű győzelmet aratott Békéscsabán.
Mintegy kilencven, második világháborúban elesett magyar honvéd földi maradványait hantolták ki Kolozsváron magyar szakemberek - írta pénteken a Szabadság című kolozsvári napilap.
A november 5-én rendezett Honvéd-Kaposvár férfi bajnoki mérkőzés újrajátszását rendelte el a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) versenybíró bizottsága.
A Budapest Honvéd küldöttsége hétfőn tárgyal Alessandro Del Pieróval arról, hogy a 39 éves olasz csatár a magyar csapathoz szerződjön.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft