"HOPPÁL PÉTER" címkével ellátott hírek
Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár szerint a 2010-es kormányváltással született meg a magyar érdek elsődlegességét hangsúlyozó irányelv, ez váltott ki Magyarországgal szemben komoly nemzetközi ellenállást.
Kecskemét az idei Múzeumok éjszakája kiemelt városa, az országszerte százezreket vonzó rendezvényt június 25-én tartják - mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár szerdán a Bács-Kiskun megyei városban.
Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkára nyitotta meg kedden a magyar pavilont a tel-avivi nemzetközi turisztikai kiállításon.
Két évtized elteltével, a 2014/2015-ös tanévben újraindult a vájárképzés Magyarországon. Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára az egyik képzőhelynek, a komlói Kökönyösi Oktatási Központ szakiskolájának hétfői tanévnyitóján azt mondta: a leendő vájárok azzal, hogy szenet termelnek majd, a magyar állam függetlenségét is védik.
A Fidesz szerint számos pozitív változást hoz 2014 a családos és a bérből, fizetésből élők számára az adóterhek csökkenésével, a rezsicsökkentéssel, valamint a nettó jövedelem emelésével.
Az Együtt-PM véleménye szerint az egykulcsos adó igazságtalan és munkahelyellenes, mert az adózók 80 százalékát az adórendszer vesztesévé tette és legalább 50 ezer munkahely megszűnéséhez járult hozzá - reagált a Fidesz szóvivőjének hétfői szavaira a választási szövetség.