"HORGÁSZ" címkével ellátott hírek
A ”VIDRA” Önkéntes Járási Mentőcsoport Egyesület Antal Gyula nevű, tavaly elhunyt tagjának emléket állítva augusztus 11-én egy hagyományteremtő horgászversenyt rendezett Ecsegfalva külterületén.
Csónakkal a vadnai tóba borult két horgász még csütörtök este, egyikük elmerült a vízben, még keresik - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
A dabasi horgásztóba fulladt egy férfi szerdán - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Csütörtöktől ismét kifogható a ponty, a garda, a domolykó, a jászkeszeg, a szilvaorrú keszeg, a paduc és a márna, de a kősüllő, a harcsa és a compó horgászata továbbra is tilos - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel.
A családi nevét szerényen elhallgató olvasónk, Sándor – Levente nevű unokájával a békéscsabai Élő-vízcsatorna partján (épp a Csabagyöngyike táján) sétált Pünkösd vasárnap délután. S miközben csudálatosan működött köztük a kémia, hirtelen a kisskac a Körösben egy, az életéért küzdő, hevesen kapálózó tengerimalacra lett figyelmes.
Hosszú idő után ismét Gyomaendrőd ad otthont a Békés megyei felnőtt egyéni horgászbajnokságnak. A verseny helyszíne a Fűzfás-zug lesz, amely Gyomaendrőd Város Önkormányzatának tulajdonában van, kezelője pedig a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége. A bajnokságot 2016. április 9-10-én tartják - olvasható a gyomaendőri önkormányzat honlapján (gyomaendrod.hu).
Több mint 60 ezren látogattak ki idén a vasárnap véget ért 23. FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) nemzetközi kiállításra a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, Kelet-Közép-Európa legnagyobb vadász- és horgászkiállítására - közölte a Hungexpo Zrt. hétfőn az MTI-vel.
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az I. Szegedi Horgász - Vadász Pikniket szeptember 19-én, hogy népszerűsítsék és bemutassák a horgászatot és a vadászatot.
Engedély nélkül horgásztak azok a férfiak, akiket halőrök és rendőrök értek tetten a Biharugrai Halgazdaság Kft. területén.
A Kisdelta árvízi szükségtározó korszerűsítési munkálatai miatt szeptember 14-ig üzemel a békési duzzasztó.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft