"HORGÁSZÁS" címkével ellátott hírek
Május 1-jétől elérhető a turista állami horgászjegy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) új, online rendszerében - hívta fel a figyelmet a hivatal hétfőn.
Egy férfi horgászik a folyóparton, és az egyik lába be van gipszelve. Arra megy egy másik horgász, helyet keresve magának. Mikor meglátja a kollégáját, megkérdezi tőle: - Harapnak a halak? Mire az így válaszol: - Nem, csak elestem. De képzeljük el azt az esetet, amikor az amatőr pecástól megkérdezi egy profi horgász: - Uram! Fogott már életében valamit? Mire az amatőr horgász így válaszol: - Még nem, de ennek a tónak a halait már sikerült úgy megszelídítenem, hogy valamennyien a horgomról esznek.
Megtalálták annak a 27 éves tornyospálcai férfinak a holttestét, aki augusztus 30-án horgászás közben esett a Tiszába Mezőladánynál - közölte a Szolnok Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Horgászás közben vesztette életét egy 72 éves fehérgyarmati férfi - tájékoztatta a hír6.hu-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft