"HORGÁSZTÓ" címkével ellátott hírek
Autójával egy átadás előtt álló horgásztóba került és megfulladt szerda reggel egy 85 éves verpeléti férfi.
A skót akkurátusan kisimította a hófehér homokos, pálmaligetes, „csinoslányos” tengerparti posztert a fürdőkádja felett. Teleengedte a kádat meleg vízzel, majd kihátrált a fürdőszobából, elment az előszoba végébe, vett egy nagy levegőt, fejét leszegte és teljes erőből futni kezdett, a kád állította meg. Ájultan terült el mellette. Öt perc múlva feléledt, és megpróbált felállni. Belekapaszkodott a kád szélébe, ahol megérezte a meleg vizet, feltérdelt és meglátta a gyönyörű tengerparti posztert a falon. Hangosan felkiáltott: Ez az! Ez kell nekem! Tengerpart, lányok, bódulat!
Hagyománytisztelők és hagyományőrzők is a csorvásiak. A város egyik legnagyobb üzeme, a „Csorvási Gazdák” Mezőgazdasági Termelő és Értékesítő Szövetkezet története a legjobb illusztrációja ennek az állításnak. Nem csak azért, mert ma is szövetkezeti formában működik, hanem azért is, ahogyan a helybéliek létrehozták.
A borcímkét húsz évig tervezte. Sokáig érlelte a gondolatot, tökéletesítette a megjelenést. Egy mondat zakatolt a fülében, amit a borkereskedések marketingjében járatos jó barátjától hallott: a jó címke már méterekről is látszik, felhívja magára a figyelmet. Az Ungerbauer borok üvegválasztásánál is fontos szempont volt a címke, melyet évek óta Egerben nyomtatnak. Ott találták meg azt a speciálisan boros címkék nyomtatására szakosodott nyomdát, amely a nekik legtetszőbb módon készíti el címkéiket.
Horgászás közben elmerült egy férfi a szigszentmiklósi Csepeli út melletti tóban és megfulladt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese vasárnap délután az MTI - vel.