"HOROGKERESZT" címkével ellátott hírek
Horogkeresztekkel firkálták össze Magyarország belgrádi nagykövetségének épületét kedd éjszaka, a diplomáciai képviselet dolgozói a falfirkát már letakarították, és feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen.
Csaknem száz sírt meggyaláztak Franciaország keleti részén, a Strasbourghoz közeli Quatzenheim zsidó temetőjében, horogkeresztet festettek rájuk - közölte kedden a helyi prefektúra, amely a "leghatározottabban elítélte ezt a gyalázatos antiszemita cselekményt".
A szoftverekben eddig nem lehetett ábrázolni a szvasztikát, egyes játékokból még Hitler bajuszát is el kellett tüntetni.
A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.
A horogkereszt mellett trágár üzenetekkel is elcsúfították a lengyel konzulátus kapuját Tel-Avivban.
Zárt ülésen, gyorsított eljárásban nem jogerősen két-két évre próbára bocsátotta csütörtökön a Debreceni Járásbíróság azt a két fiatalkorút, aki április 16-án horogkeresztet és fordított keresztet festett a debreceni református Nagytemplom talapzatára - közölte a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.
Beismerő vallomást tett az a két fiatalkorú fiú, akit a debreceni rendőrök pénteken este fogtak el, majd hallgattak ki a Debreceni Nagytemplom talapzatának megrongálása miatt - közölte az MTI-vel a rendőrség szombaton.
A Miniszterelnökség elítéli a Debreceni Nagytemplom horogkereszttel történt megbecstelenítését - tájékoztatta a szervezet közleményben pénteken az MTI-t.
Önkényuralmi jelkép használatának vétsége miatt eljárást indított a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, miután ismeretlenek "Megdöglesz Petőfi!" feliratot és horogkereszteket festettek Morvai Ferenc nagyrédei üzemének nagykapujára - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.
Náci karlendítéssel próbált bejutni az Országházba hétfő délután egy férfi. A 24 éves V. István Károly előzőleg félmeztelenre vetkőzött, hogy látható legyen a rátetovált horogkereszt, majd átlendült a kordonláncon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft