"HOSSZÚ KATINKA" címkével ellátott hírek
Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya öt versenyszámban benevezte Hosszú Katinkát az augusztusi, glasgow-i Európa-bajnokságra.
Újra elindította a válási procedúrát Hosszú Katinka és Shane Tusup – írja kettejük egyik közeli ismerősére hivatkozva a Blikk. A háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje komoly vagyonon osztozkodik.
Shane Tusup bírósághoz is fordulhat azért, ha Hosszú Katinka még mindig az ő edzéstervét használja.
Hosszú Katinka 100 méter háton második, 100 gyorson pedig a harmadik helyen végzett a kaliforniai Irvine-ban rendezett úszóverseny zárónapján.
A botrányos szétválás következtében összeomolhat a Hosszú-Tusup cégbirodalom - írja a Bors.
Az úszó csütörtök délutáni Facebook-posztjában jelezte: mivel nem tudták megoldani személyes problémáikat, külön utakon folytatják.
Véget ért a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup munkakapcsolata.
A háromszoros olimpiai bajnok úszó az év elején tartott egy rövidebb szünetet, de már újra teljes erőbedobással edz és hamarosan ismét versenyez is.
Sós Csaba szövetségi kapitányt meglepte, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nem vesz részt a szerdán kezdődő debreceni úszó országos bajnokságon.
Nehéz időszak áll mögöttük a magánéleti krízis miatt, de megpróbálják az adott helyzetből a legtöbbet kihozni - mondta a molcsapat.hu oldalnak szombaton a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, aki először nyilatkozott hosszan azt követően, hogy hónapokkal ezelőtt válságba jutott házassága edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal.