"HOSSZÚ KATINKA" címkével ellátott hírek
Jakabos Zsuzsanna kedden az ötödik legjobb döntővel jutott 200 m pillangón a szerda esti döntőbe a londoni olimpián, míg Hosszú Katinka ugyanebben a számban éppen lemaradt a fináléról, mivel kilencedik lett.
Hosszú Katinka összesítésben a negyedik, Jakabos Zsuzsanna pedig az ötödik legjobb idővel bejutott az elődöntőbe 200 méteres pillangóúszásban a londoni olimpián.
A cselgáncsozó Karakas Hedvig a vigaszágra került, így még van esélye a harmadik hely kiharcolására. A hétfői versenynap legkomolyabb magyar éremesélyese a sportlövő Sidi Péter ugyanakkor a 13. helyen végzett a férfi légpuskások között a londoni olimpián.
Hosszú Katinka a negyedik helyen végzett 400 méteres vegyesúszásban a londoni olimpián. A számot világcsúccsal nyerte a mindössze 16 éves kínai Si-ven Je (Shiwen Ye).
Hosszú Katinka a harmadik helyen döntőbe jutott, Jakabos Zsuzsanna viszont kiesett 400 m vegyesen a londoni olimpia úszóversenyeinek szombati nyitónapján.
Hosszú Katinka arany-, Verrasztó Evelyn pedig bronzérmet nyert 200 m vegyesen a debreceni úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 400 m vegyesen a debreceni úszó Európa-bajnokság hétfői nyitónapján.
Hosszú Katinka női 400 m vegyesen nyerni tudott, míg Gyurta Dániel 200 mellen második, Cseh László pedig 400 vegyesen harmadik lett az Egyesült Államok-Európa úszópárviadal pénteki első napján, Atlantában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft