"HOSSZÚ KATINKA" címkével ellátott hírek
Nehéz időszak áll mögöttük a magánéleti krízis miatt, de megpróbálják az adott helyzetből a legtöbbet kihozni - mondta a molcsapat.hu oldalnak szombaton a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, aki először nyilatkozott hosszan azt követően, hogy hónapokkal ezelőtt válságba jutott házassága edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal.
Szükség van az időre, hogy a közös cégük és vagyonuk sorsáról megegyezzenek, ezért szüneteltetheti Hosszú Katinka és Shane Tusup a válóperét.
Továbbra is a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló a Forbes magazin szerint.
Hosszú Katinka is díszvendég lesz a most szombati, negyedik alkalommal meghirdetett kecskeméti egynapos úszóeseményen - tájékoztatták a szervezők kedden az MTI-t.
Helyreigazítási kérelmet küldött az úszó menedzsmentje a Ripostnak.
Hosszú Katinka megszólalt. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő sajtófőnökén keresztül árulta el a Borsnak, hogy miért mondta le év eleji versenyeit. Decemberben kirobbant magánéleti válsága óta csak közleményben, közösségi oldalain és az Év Sportolója gálán adott szűkszavú interjúban kommunikált, most azonban a napilapnak bővebben beszélt karrierjéről.
Magánügy. Közélet. Szereplők. Benne vannak a tévében. Egyre többet. Főleg most: Hosszú Katinka világklasszis úszónk és férje, Shane Tusup világklasszis tréner kapcsolata a szomorúságban. Ennek az okát leginkább csak ők ketten tudják. A dolog pikantériája/vagy kevésbé: Shane teste nagyszázalékát tetoválások fedik – mégpedig egytől-egyig mind Katinkára utalnak: arc, szimbólumok, eredmények… De most akkor hogyan tovább? Mi lesz a rajzokkal? Passz.
A Facebookon adtak ki közös közleményt.
Hiába akar békülni Shane Tusup, jelenleg úgy tűnik, erre semmi esély. Hosszú Katinka külön él tőle, és nem is akar visszaköltözni - írja a Borsonline.
Nem Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának jövője a magyar úszósport legfontosabb kérdése, de nagyon kínos – mondta a DIGI Sportnak Sós Csaba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft