"HOSSZÚ KATINKA" címkével ellátott hírek
Hosszú Katinka 100 méter vegyesen nyert, 200 méter háton pedig harmadik lett a rövidpályás úszó világkupa-sorozat tokiói állomásának második napján. Szerdán rajta kívül még három magyar szerzett érmet.
Hosszú Katinka könnyedén győzött 400 méter vegyesen kedden a rövidpályás úszó világkupa tokiói állomásának első napján.
Hosszú Katinka arany- és ezüst-, Kapás Boglárka pedig bronzérmet szerzett az úszók rövidpályás világkupájában, a sorozat pekingi állomásának zárónapján.
Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett pénteken az úszó rövidpályás világkupa pekingi állomásának első napján.
Hosszú Katinka két arany- és egy ezüstérmet nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának dohai állomásának szerdai első napján.
Továbbra is a svédek sztárja, Sarah Sjöström vezeti a nők pontversenyét Hosszú Katinka előtt az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának hongkongi állomását követően.
Hosszú Katinka mindhárom döntős fellépését megnyerte a rövidpályás úszó világkupa hongkongi állomásának első napján.
Hosszú Katinka 56.51 másodperces világcsúccsal nyert 100 méter vegyesen az úszók Berlinben zajló rövidpályás világkupájának hétfői napján.
Ha Hosszú Katinka amerikai úszó lenne, nem így mennének a dolgok - írta szomorú bejegyzésében az úszóvilágbajnok edzője és férje.
Két nap alatt 25 500 dollárt (6,4 millió forint) keresett Sarah Sjöström az úszók idei rövidpályás világkupa-sorozatának moszkvai nyitóállomásán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft