"HOTEL MENTHOL" címkével ellátott hírek
A CervunusFest 11. napján (szombaton) a Vízi Színház színpadán teltházzal mutatta be a Cervinus Teátrum Fenyő Miklós –Novai Gábor Hotel Menthol című musicaljét. A szövegkönyvet Böhm György és Korcsmáros György írta. A rendező Varga Viktor, a Teátrum főrendezője. Az előadás a Magyar Teátrum VII. Nyári Fesztiváljának 8. versenyprogramja. (A cikk szerzője: GE)
A CervunusFest 11. napján (szombaton) a Vízi Színház színpadán teltházzal mutatta be a Cervinus Teátrum Fenyő Miklós –Novai Gábor Hotel Menthol című musicaljét. A szövegkönyvet Böhm György és Korcsmáros György írta. A rendező Varga Viktor, a Teátrum főrendezője. Az előadás a Magyar Teátrum VII. Nyári Fesztiváljának 8. versenyprogramja.
Ismét nagyszabású produkcióra készül a szarvasi Cervinus Teátrum. Színre viszik a Hotel Menthol című musicalt, amely a Hungária együttes slágereire alapozva ígér felhőtlen szórakozást minden korosztálynak. Emellett természetesen sok minden más is szerepel a most kezdődő évad programjában. A kínálatról dr. Dósa Zsuzsa művészeti igazgatóval és Varga Viktor főrendezővel beszélgettünk.
A szarvasi Cervinus Teátrum táncos meghallgatást hirdet a 2017 novemberében bemutatandó: Hotel Menthol című musical tánckarába.
A mezőkovácsházi székhelyű Békés Megyei Hunyadi János Középiskola DUMA’Színháza Hotel Menthol című produkciójával – melynek premierje 2013 decemberében volt – nagy sikert aratott.
A Hunyadi János Középiskola DUMA’Színháza 2013. december 6-án a mezőkovácsházi Városi Művelődési Házban mutatta be a Hotel Menthol című musicalt, Fenyő Miklós első musicaljét. A Hungária együttes ’80-as években népszerű slágerei lázba/táncba hozták a közönséget. A darabot 15 évvel ezelőtt mutatták be először. Az idei nyár nagy szenzációjaként országszerte sok színház tűzte műsorára. A musical egy különleges kor szellemét idézi fel, amelyben a jókedv, a szerelem, a zene, a twist és a napszemüveg számít.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés