"HRICSOVINYI KÁROLY" címkével ellátott hírek
Belgrádban csütörtökön folytatódtak a Kick-box világbajnokság selejtezői. A tét, a hangulat, a feszültség fokozódott, ami nem csoda, hiszen számos mérkőzés már a döntőbe jutásért zajlott. (Gregor László írása)
2015.08.16-án 20:00 órakor veszi kezdetét Gyulán a Várkert-Tószinpadán a Fight Night elnevezésű küzdősport gála. Itt nagyjából tizenkét MMA és K1 mérkőzésre kerül sor. A helyszín eleve impozáns a várral a háttérben. A tó színe vörösre fog változni ezen az estén, mert hatalmas harcok fognak zajlani felette. Ez alkalomból tettem fel pár kérdést Hricsovinyi Károlynak, aki a Békéscsabai Energy GYM vezető edzője. Ők a gálán K1 rendszerben fognak versenyezni. Továbbá kérdéseimre Kiss Károly az East Warriors Klub MMA edzője is válaszolt.
2015.08.16-án 20:00 órakor veszi kezdetét Gyulán a Várkert-Tószinpadán a Fight Night elnevezésű küzdősport gála. A versenyzők már készülnek. Éppen ezért látogattuk meg az Energy GYM. valamint az East Warriors harcosait edzés közben, hogy lássuk miként készülnek a megmérettetésre.
Budapesten, a Terem küzdősport komplexumban rendezték meg szombaton, a Harcosok Klubja versenysorozat rendezvényét, amit az 1997-ben baleset következtében elhunyt thai-boksz legenda nyomán Kató Mihály Emlékversenynek neveztek el.
A nemzetközi kick-box életben pörögnek az események. A lengyelországi junior és kadett Európa-bajnokságot rögtön követte a brazíliai felnőtt Low-kick és K-1 világbajnokság. Máris itt a következő verseny, talán a legrangosabb, a szentpétervári Harcművész Világjátékok - Békés megyei, békéscsabai résztvevővel.
A csorvási, de békéscsabai színekben versenyző 17 éves Gyemengyi Ákos ellen a juniorok között most sem vállalták a mérkőzést. Így ismét a felnőttek között indult a K-1 magyar bajnoki fordulón.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft