"IDŐJÁRÁS" címkével ellátott hírek
Az előttünk álló éjszakán -1 és + 4 fok közé hűl le a levegő. Holnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.
Szombaton 10-16 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Az első novemberi hétvégén is sok napsütés várható, néhol lehet kisebb eső. Napközben többfelé lehetnek 15 Celsius-fok körüli maximumok, a leghidegebb órákban viszont fagypont körüli hőmérsékletre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
A vénasszonyok nyarára továbbra is várni kell: változékony frontátvonulásokkal gyakran tarkított időjárás várható a következő napokban - emelte ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn közzétett videójában.
Éjszaka északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, reggelig még délen és keleten eshet az eső, záporeső.
Kísérteties égi jelenség tűnt fel Békés és Csongrád felett, ugyanis apokaliptikus hangulatú felhők lebegtek Dél-Magyarország egén.
A napi maximumhőmérsékleti rekord is megdőlt vasárnap délután; több helyen 38 Celsius-foknál is melegebb volt az utolsó augusztusi hétvégén.
Pénteken is túlnyomóan napos, száraz idő lesz általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel.
Holnap elsősorban a Dunántúlon várható záporeső. Kellemes időre számíthatunk, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23-29 fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
A hétvégén is folytatódik a szeles, változékony idő. A zivatarok mellett napsütés is várható, de július első napjaiban mérséklődik a hőség: vasárnap néhol már csak 21 Celsius-fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki, MTI-hez eljuttatott előrejelzéséből.