"IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS" címkével ellátott hírek
Pénteken is többórás napsütésre számíthatunk a fátyol- és gomolyfelhők mellett, de ezek csapadékot sehol sem adnak majd.
Csütörtökön a több fátyol- és kevesebb gomolyfelhő mellett alapvetően napos időre számíthatunk csapadék nélkül.
Éjszaka az északi megyékben, illetve a Duna-Tisza közén már szórványosan várható eső, záporeső.
Az éjszaka második felétől északnyugat felől lassanként felszakadozik a felhőzet.
Éjszaka északnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, hajnaltájt a Kisalföld térségében meg is vastagszik a felhőtakaró.
Csütörtökön a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett délelőtt hosszabb, délután rövidebb időre kisüt a nap, estig csapadék nem várható.
Éjszaka átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és a délnyugati országrész kivételével többfelé várható eső, zápor, kis eséllyel néhol zivatar is előfordulhat.
Éjszaka többfelé várható eső, zápor.
Változékony idő várható a jövő héten: napsütésre, záporokra is készülni kell. A maximumértékek egyre inkább 10 fok felett, helyenként akár 20 fok felett is alakulhatnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.
Mérséklődik a meleg március első napjaiban, többfelé 10 fok alatti maximumok lesznek. Emellett változékonyabb lesz az időjárás, helyenként eső, zápor is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft