"IDŐJÁRÁS JELENTÉS" címkével ellátott hírek
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
A következő napokban folytatódik a hideg, borús, csapadékos, téli idő, mínuszokkal. Csupán a hét második felében várható némi napsütés, helyenként akár 10 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Felhőkre, napsütésre, záporokra, zivatarokra sőt akár még jégesőre is számíthatunk vasárnap - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Az Országos Meteorológiai Intézet jelentése szerint vasárnap felhős lesz a ég és esőre is számítani kell.
Holnap túlnyomóan napos időre számíthatunk - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből.
Nyugaton megkezdődött a lehűlés - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délután Facebook-oldalán. Északnyugat és északkelet között 10 Celsius-fokos a hőmérsékletkülönbség.
A jövő héten is 30 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, néhol viszont akár 35 fokig is melegedhet a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos, középtávú előrejelzés szerint a nyárias melegben helyenként lehetnek frissítő záporok, erős, viharos széllel kísért zivatarok, de a hétvégén ismét napos, száraz időre van kilátás.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti - a várható időjárás az ország területén csütörtök estig:
A következő napokban sok lesz a napsütés, melegszik az idő, akár 28 Celsius-fok is lehet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos, középtávú előrejelzés szerint a hét második felében ismét esős, szeles lesz az időjárás.