"IDŐKÖZI VÁLASZTÁS" címkével ellátott hírek
Négy településen lesz időközi önkormányzati voksolás vasárnap: Lendvajakabfán, Tilajban és Váraszón polgármestert, Kárászon pedig egyéni listás képviselőket választanak.
Időközi képviselő-választást tartanak vasárnap Gyulán a korábbi fideszes képviselő váratlan halála miatt.
Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Békés megyei Végegyházán, Sarkadon pedig egy lemondás miatt megüresedett képviselői helyről dönthetnek a szavazók.
Egy haláleset miatt megüresedett képviselői helyről dönthetnek a szavazók.
Négy településen lesz ma időközi önkormányzati választás: Várbalogban, Hernádkércsen és Cserhátszentivánban a polgármesterről, míg a Nógrád megyei Palotáson a településvezetőről és az új képviselő-testület tagjairól is döntenek.
Három településen lesz ma időközi önkormányzati választás: helyi képviselőket és polgármestereket választanak.
Három településen lesz időközi önkormányzati választás vasárnap: polgármestereket és önkormányzati képviselőket választanak.
Rig Lajos, a Jobbik jelöltje kapta a legtöbb szavazatot az adatok 99,13 százalékos feldolgozottsága alapján a tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választáson, az eredmény azonban nem végleges, mert a különbség kisebb közte és a második helyen álló Fenyvesi Zoltán (Fidesz-KDNP) között, mint abban a szavazókörben leadott és később megszámlálandó voksok száma, ahová a külképviseleti voksokat várják.
Rendkívüli esemény nélkül folyt az időközi országgyűlési képviselő-választás Veszprém megye 3-as választókerületében - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke a Nemzeti Választási Bizottság vasárnapi ülésén.
Ma tartják az időközi országgyűlési képviselő-választást Veszprém megye 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületében. A választáson mintegy 72 ezren vehetnek részt, szavazni reggel 6 és este 7 óra között lehet.