"IDŐKÖZI VÁLASZTÁS" címkével ellátott hírek
Feloszlatta magát Pázmánd képviselő-testülete múlt csütörtöki ülésén - tájékoztatott a Fejér megyei település független polgármestere hétfőn.
A Jobbik vasárnap járőröket mozgat majd Tiszavasváriban, ahol időközi önkormányzati választást tartanak. A "civil megfigyelő" néven cirkálók azt figyelik majd, hogy nincs-e választási csalás. A résztvevők önkéntesek, akik ha gyanúsat látnak, azt bejelentik a hatóságnak.
- Két polgármester-jelöltre lehet voksolni ősszel Hódmezővásárhelyen. A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt közös jelöltjeként Almási István, függetlenként pedig Nagy László indul 2012. szeptember 2-án a Hódmezővásárhelyen tartandó időközi polgármester választáson - közölte Tóth Péter, a Csongrád Megyei Jobbik elnöke.
A hódmezővásárhelyiektől vár javaslatokat a polgármesterjelöltre az LMP – jelentette be Kasza Péter, a párt megyei szóvivője hétfőn az alföldi településen.
Véh László független jelöltet választották meg az időközi önkormányzati választáson a Bács-Kiskun megyei Tompa polgármesterének vasárnap - közölte Lengyel Éva, a Helyi Választási Bizottság elnöke hétfőn hajnalban.
Ahogyan arra számítani lehetett, Fülöp Zoltán és Fekécs László között dőlt el a hétvégi időközi önkormányzati választás végeredménye Gyomaendrődön. A voksoláson a Körösök Vidékéért Egyesület jelöltje 156, míg a Fidesz-KDNP-Gazdakörök által támogatott agrárszakember 115 szavazatot kapott.
Fülöp Zoltán, a Körösök Vidékéért Egyesület jelöltje nyerte az időközi önkormányzati választást Gyomaendrődön - értesült szombat este a hír6.hu.
Időközi önkormányzati választást tartanak szombaton Gyomaendrődön; a Fidesz-KDNP-Gazdakörök, a Jobbik, a Körösök Vidékéért Egyesület, a Magyar Kommunista Munkáspárt és a Magyar Szocialista Párt is indít jelöltet.
Újraválasztották vasárnap a Csongrád megyei Pitvaros polgármesterét, Radó Tibort, annak ellenére, hogy a település képviselői korábban bejelentették: a továbbiakban nem akarnak vele dolgozni.
A hír6.hu úgy tudja, hogy öten szeretnének indulni a május 19-i gyomaendrődi időközi választáson.