"IDŐKÖZI VÁLASZTÁS" címkével ellátott hírek
Ahogyan arra számítani lehetett, Fülöp Zoltán és Fekécs László között dőlt el a hétvégi időközi önkormányzati választás végeredménye Gyomaendrődön. A voksoláson a Körösök Vidékéért Egyesület jelöltje 156, míg a Fidesz-KDNP-Gazdakörök által támogatott agrárszakember 115 szavazatot kapott.
Fülöp Zoltán, a Körösök Vidékéért Egyesület jelöltje nyerte az időközi önkormányzati választást Gyomaendrődön - értesült szombat este a hír6.hu.
Időközi önkormányzati választást tartanak szombaton Gyomaendrődön; a Fidesz-KDNP-Gazdakörök, a Jobbik, a Körösök Vidékéért Egyesület, a Magyar Kommunista Munkáspárt és a Magyar Szocialista Párt is indít jelöltet.
Újraválasztották vasárnap a Csongrád megyei Pitvaros polgármesterét, Radó Tibort, annak ellenére, hogy a település képviselői korábban bejelentették: a továbbiakban nem akarnak vele dolgozni.
A hír6.hu úgy tudja, hogy öten szeretnének indulni a május 19-i gyomaendrődi időközi választáson.
Fekécs László a Fidesz-KDNP-Gazdakörök jelöltje a május 19-én esedékes gyomaendrődi időközi választáson - derült ki a városban tartott sajtótájékoztatón.
A Fidesz szóvivője szerint a hétvégi időközi önkormányzati választások ismételten bizonyították, hogy az emberek támogatják a nemzeti ügyek kormányát az ország megújításában.
Május közepén tartják az időközi választást Gyomaendrődön – értesült a hír6.hu.
Időközi választást kell kiírni Gyomaendrődön, mivel a héten lemondott képviselői mandátumáról dr. Farkasinszky Erzsébet (Körösök Vidékéért Egyesület). Korábban is volt már egy ideig csonka a testület, akkor dr. Busai György helyett kellett új képviselőt választania a helyieknek.
Elfoglaltságaira hivatkozva mondott le szeptemberben a Zala megyei Magyarföld polgármesteri tisztségéről Rátóti Zoltán színművész, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója, akinek a helyére vasárnap választanak új településvezetőt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó