"IDŐS" címkével ellátott hírek
Van, aki szigorúbb orvosi vizsgálatot sürget, mások szerint KRESZ-ből kellene újrázni egy bizonyos kor felett. Sokak szerint viszont nem a kor, hanem a rutin számít.
Mentőt hívtak a rendőrök egy férfihoz, aki tegnap 21 óra 30 perc körül egyedül gyalogolt Békéscsaba külterületén.
Ikreknek, egy kislánynak és egy kisfiúnak adott életet egy 64 éves spanyol asszony Burgosban - számolt be a rendkívüli eseményről közleményben a Hospital Recoletas de Burgos nevű magánkórház.
Kiszolgáltatottnak lenni pocsék dolog, de a nagy átlagnak aránylag keveset van része benne. Vannak azonban olyanok, akik nap mint szembesülnek ezzel az érzéssel.
A 60 év feletti rabok már kétszer annyian vannak, mint 2011-ben, és egyre zsúfoltabbak is a börtönök.
A nyugdíj előtt álló felnőtt lakosság 34 százaléka rendelkezik az időskorára szánt tartalékkal, és csak 22 százalékának van olyan nyugdíjcélú megtakarítása, amelyhez adókedvezmény is társul - közölte a megbízása alapján készült felmérés eredményét a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. kedden az MTI-vel.
Egyre több a hatvan év feletti ember a világon: számuk a jelenlegi 841 millióról kétmilliárd fölé emelkedhet 2050-ig - olvasható az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) az elöregedésről szóló tanulmányában.
A 101 éves amerikai Joe Newman bejelentette, hogy indulni kíván a novemberi "félidős" kongresszusi választáson - közölte szerdán híroldalán a CBS televízió.
Elhunyt Kína egyik legidősebb embere, a 117 éves Ho Er-hsziu, egy Csiangszi tartománybeli falu lakója - jelentette a kínai média szerdán.
A Fidesz megvédi a nyugdíjakat, szemben a baloldallal, amelynek programja veszélyt jelent a nyugdíjasokra nézve - mondta a kormánypárt szóvivője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft