"IDŐS NŐ" címkével ellátott hírek
Az ablakon át ment be egy idős nő házába egy férfi Kevermesen. Több dolgot elvitt, de a rendőrök néhány óra alatt elfogták. A lopott dolgokat is lefoglalták és visszaadják a nőnek.
Gyulán, a Városház utcában hétfőn 8 óra körüli időben egy nő felajánlotta egy idős asszonynak, hogy segít vinni a táskáját.
Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon. Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta. Az eset több mint egy hete történt, a férfi azóta előzetes letartóztatásban van. Mára kiderült, a többdiplomás férfi egy szakiskolában tanít. Az iskolában nagyon elégedettek voltak a munkájával – számolt be csütörtökön az RTL Híradó.
Holtan találtak egy idős nőt az este Nagykanizsán; az asszonyt az orvosszakértői vélemény szerint megölték - közölte honlapján szerda hajnalban a rendőrség.
A magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú, középkorú férfi egy békéscsabai szolgáltató cég munkatársának adta ki magát hétfőn egy lépcsőházban, aki kizárólag egyedülálló idős asszonyokhoz csengetett be.
Éjszaka belehalt sérüléseibe egy idős asszony, akit kedden este kerékpárjával ütött el egy személyautó Zalaegerszegen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.
Belehalt sérüléseibe az az idős nő, akit szombat reggel egy autóbusz ütött el egy gyalogátkelőhelyen Kiskunfélegyházán - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
Tűz ütött ki a II. kerületi Lövőház utca egyik hatemeletes épületének negyedik emeleti, nyolcvan négyzetméteres lakásában. Teljesen kiégett egy tizenöt négyzetméteres helyiség, a tűzoltók egy idős nő holttestét találták meg benne - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-vel.
Az idős néni orvosa egészen biztos volt benne, hogy páciense elhunyt. Mindaddig, amíg "fel nem támadt".
Élete első nyugdíjának örülhet nemsokára egy 118 éves perui nő, aki feltételezések szerint egyidejűleg a világ legidősebb asszonya is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft