"IDŐSEK" címkével ellátott hírek
Számos módon vezetik meg az időseket a tolvajok. Trükköznek, besurrannak, házalnak, és ott károsítják meg az idős korosztályt, ahol csak tudják. A Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a Békéscsabai Rendőrkapitánysággal együttműködve előadást tartott az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzéséről szerdán, Békéscsabán.
Hamarosan Kárpát-medence-szerte szerveznek vetélkedőt hatvan év felettieknek. A helyi előválogatókra még most is lehet jelentkezni - írja a híradó.hu.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a csak emlékekben élő történetek, hagyományok, erkölcsi értékek és élettapasztalatok fennmaradásáért és átörökítéséért indít pályázatot.
A 65 év felettiek május közepe után is ingyenesen utazhatnak a vasúti járatok döntő többségén - közölte szombaton az MTI-vel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kommunikációs főosztálya.
A rendőrség elővigyázatosságra inti a lakosságot. Villanyóra-leolvasóknak adták ki magukat azok a csalók, akik egy idős embert fosztottak ki nőtincsi otthonában. A hiszékeny ember kára több mint egymillió forint, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.
Halottasházban rendezik meg 65 éves érettségi találkozójukat egy amerikai középiskola hajdani tanulói.
Fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség négy férfi ellen, akik éjszakánként rontottak rá és raboltak ki idős embereket Ercsiben.
Már több mint 80 éve él házasságban az Egyesült Államok frigyhossz-rekorder párja. A "teljesítményt" e hét szombaton dísztáblával méltatja és ajándékokkal jutalmazza egy házasságbarát kaliforniai keresztény szervezet, a Worldwide Marriage Encounter.
Idős emberek kapatosan is vezethessenek autót, de csak nagyon lassan - így döntött Írországban Kerry megye önkormányzata.
Száz évet kell várni elhelyezésre egy pekingi idősotthonban az amúgy is hajlott korú jelentkezőknek: az 1100 helyre tízezer a jelentkező.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó