"IFJÚSÁG" címkével ellátott hírek
Dévaványa Város Önkormányzata 2016. júniusában pályázatot nyújtott be az „Esély otthon” c. pályázati felhívásra a helyi fiatalok támogatása érdekében, melynek nyertességéről az önkormányzat 2018. februárjában kapott értesítést. A pályázat keretében a kedvezményezett önkormányzat 86.761.338 Ft, 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásban részesült.
A békéscsabai képviselő-testület legifjabb tagja rendszeresen megtalálható a BRSE mérkőzésein. Bíró Csaba, mint mondja: megpróbál a lehető legtöbb sporteseményen részt venni azért, hogy reális képet kapjon az adott ágazat teljesítményéről. Az egyéni és a csapatsportok, az amatőr szint, vagy éppen az élvonal meccsei magánemberként és természetesen hivatalból is vonzzák. A talányos nevű KIOS-bizottság elnökével leginkább a sportról, a kultúráról és az ifjúságról beszélgettünk.
Középiskolásoknak címzett segítő programot indít útjára az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért elnevezésű szervezet. A három félévre tervezett térítésmentes képzés október derekán rajtol, s olyan Békéscsabán tanuló diákok jelentkezését várják, akik 2017-ben érettségiznek.
Csaknem 16 millió forintos pályázati forrást fordít a kormány a jövőben az ifjúsági közösségek megerősítésére - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára az Ifjúsági Szakértői Egyeztető Fórum (ISZEF) ülésén, kedden Budapesten.
Öt nap alatt hat színpadon 170 fellépő szórakoztatja majd a közönséget a kedden kezdődő Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN).
Nemzetstratégiai feladat az ifjúság helyzetének vizsgálata - jelentette ki Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) elnöke csütörtökön egy fővárosi tanácskozáson.
Bemutatták Budapesten a Másodkézből - Magyar Ifjúság 2012 kötetet, amely a 15-29 éves korosztály helyzetét elemzi különböző kutatásokon keresztül.
Verseny izgalma, gyerekek zsongása töltötte meg a szeghalmi kirendeltséget, március 27-én rendezték meg ugyanis a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny helyi fordulóját.
Ifjúsági bemutatót tart a Kolibri Színház február 22-én: Kiss Márton Csöngő című darabját a szerző rendezésében láthatja a közönség.
Két év alatt mintegy 620 milliárd forintot fordított ifjúsági programokra a kormány - mondta Kiss Norbert ifjúságért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a Nemzetgazdasági Minisztériumban tartott sajtótájékoztatón, szerdán Budapesten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés