"IGAZOLTATÁS" címkével ellátott hírek
Hanem a műszaki vizsgálati bizonyítványt is.
Igazoltatni akartak a rendőrök egy gyanúsan viselkedő taxist kedden a fővárosban, a férfi azonban járművével menekülni kezdett, végül az Erzsébet híd közelében a szalagkorlátnak ütközött - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán.
A rendőrség több eljárást is indított egy férfi ellen, aki jogosítvány nélkül, a gyanú szerint ittasan vezetett Orosházán. Azt állította, hogy az iratai nincsenek nála és az őt igazoltató rendőröknek testvére személyes adatait adta meg.
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint hétfőn segítségnyújtás nélkül cserbenhagyta a főváros II. kerületében hétfőn elgázolt kerékpárost - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
Eladható dolgokat akart szerezni, ezért tört be egyik rokona házába egy 22 éves férfi Dobozon. A rendőrök a gyanúsítottat a ház közelében elfogták és a lopott tárgyakat is megtalálták.
Fehér port és növényi törmeléket, őrleményt találtak egy 18 éves férfinál a rendőrök Békéscsabán.
A négy napos hosszú hétvége ideje alatt fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Magyarország közútjain.
Ötnapos átfogó közúti ellenőrzést tartott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A „Józan húsvét” névre keresztelt akció egyik kiváltó oka az volt, hogy idén már negyvennel több balesetet okoztak ittasan Magyarországon, mint tavaly. Az első három hónapban 306 személyi sérüléssel járó balesetnél ültek ittasan a volánnál.
Rendőr tanúk vallomása szerint egy gyorshajtás miatti bírságolás után történt meg azt az eseménysor, amelynek végén egy osztrák férfi a vád szerint 2012. október 11-én Apátfalván Hummer terepjárójával szándékosan halára gázolta Kenéz Imre rendőrjárőrt.
Bankrablás történt szerda dél körül a főváros XIII. kerületében - tudta meg az MTI.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft