"ILLEGÁLIS" címkével ellátott hírek
Békés megyében a rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vett két férfit. A NAV pénzügyőrei és revizorai az egyik férfi házánál illegális autószerelő műhelyt számoltak fel.
Megkezdték a francia hatóságok kedden több kisebb illegális migránstábor felszámolását Párizs északi részén, ezekben mintegy ezer ember élt.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy 2 500 doboz adózatlan cigarettát, 6,5 kilogramm adózatlan vágott dohányt, 2 darab illegális pálinkafőző berendezést és megközelítőleg 370 liter pálinkát, valamint 400 liter azonosítatlan szeszt foglaltak le egy orosházi férfi házában. Az ügyben költségvetési csalás, valamint orgazdaság miatt indult eljárás.
Illegális élelmiszerüzletet zárt be legutóbbi ellenőrzésén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
A jelek szerint csökken az illegális elefántvadászat mértéke Afrikában, ugyanakkor az orvvadászat továbbra is fenyegetést jelent az értékes agyaruk miatt leölt ormányosokra - derült ki a veszélyeztetett fajok nemzetközi kereskedelmét szabályozó Washingtoni Egyezmény (CITES) titkársága által közzétett adatokból.
John Prescott volt brit miniszterelnök-helyettes szerit illegális volt a 2003-ban indított iraki háború, amelyben Nagy-Britannia is részt vett.
Magyarország támogatja a vadon élő állatok és növények illegális kereskedelmének visszaszorítására vonatkozó, Európai Bizottság által készített cselekvési tervet, és elkötelezett annak végrehajtásában - közölte a Földművelésügyi Minisztérium a környezetvédelmi világnap alkalmából vasárnap az MTI-vel.
Őrizetbe vettek öt embert illegális uránkereskedelem gyanújával a grúziai Kobuleti üdülővárosban, ez már a második ilyen jellegű eset áprilisban - közölte csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a kaukázusi ország állambiztonsági szerveire hivatkozva.
llegális gyártelepre bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy papíron ingatlanok bérbeadásával foglalkozó, Jász-Nagykun-Szolnok megyei cégnél - tájékoztatta az adóhatóság szombaton az MTI-t. A cégnél frissen gyártott gumiszőnyeget is lefoglaltak.
Európa eddigi legnagyobb illegális cigarettagyárát számolták fel Vecsésen - jelentették be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai keddi sajtótájékoztatójukon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft