"INGYEN" címkével ellátott hírek
A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyveket a következő tanévtől, a kormány döntése értelmében a tankönyvek ingyenességét a 9. évfolyamig kiterjesztik - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatási államtitkára vasárnap Budapesten.
Ingyenes Interrail, nemzetközi vasúti bérletet biztosítanának az Európai Parlament (EP) képviselői minden 18. életévét betöltött európai fiatalnak születésnapján - írta az Európai Parlament sajtószolgálata szerdán.
A Magyar Telekom díjmentes, szélessávú Wi-Fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be április 5-től - közölte a társaság kedden.
A rászorulóknak február 15-ig meg kell kapniuk az ingyen tüzelőt - közölte a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.
Összesen több mint 30 tonna gyümölcsöt osztanak szét, mintegy 100 ezer darab negyed kilogrammos kiszerelésű adagban. A több kamionnyi meggyet országszerte 31 városban, száz helyszínen csütörtök reggeltől szombat délutánig osztják szét.
Több pénz jut a gyermekétkeztetésre jövőre - jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán azt mondta, míg 2010-ben 29 milliárd forint jutott erre a célra, jövőre már közel 60 milliárd forintot biztosít a kormány a gyerekek ingyenes vagy támogatott étkeztetésére. A miniszter egyúttal azt is bejelentette, hogy 2016-tól a legrászorulóbbak ingyen juthatnak majd hozzá az közétkeztetéshez - írja a híradó.hu.
A Google jövőképe szerint a Föld összes lakójának ingyenes vezeték nélküli internetes elérése lesz, aminek koncepciója és terve már elkészült - olvasható a híradó.hu-n.
Több mint 600 ezer diák kap ingyen tankönyvet a következő tanévre - közölte a köznevelési államtitkárság pénteken.
Élete végéig ingyen használhatja a limai tömegközlekedést egy buszmegállóban született perui baba, aki a napokban jött a világra. A gyerek anyját meglepetésszerűen, útközben érték a fájások, épp egy orvosi központba indult csütörtökön, hogy megbeszélje a későbbre kiírt szülés részleteit.
A vajdasági energiaügyi minisztérium javaslata alapján járna a támogatás a szociálisan veszélyeztetetteknek.