"INGYENES" címkével ellátott hírek
Miskolcon nem kell fizetni a parkolásért vasárnapig - tájékoztatta a polgármesteri hivatal szerdán az MTI-t.
Kísérleti projektként már jövőre elindul az Európai Unió ingyenes Interrail programja - tájékoztatott Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő pénteken.
A Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete (HGYE) üdvözli az egészségügyi államtitkárságnak azt a döntését, hogy a jövő évtől térítésmentessé teszik a két év alatti gyermekek számára a gennyes agyhártyagyulladást okozó meningococcus C elleni védőoltást.
Kis- és középvállalkozások ügyvezetője ingyenes nyelvi és informatikai képzéssel a Gyulai Szakképzési Centrum tagintézményeiben.
Ha csak hétvégenként ér rá a számítógépével bütykölni, akkor még most szólunk: ez lesz az utolsó olyan hétvége, amikor ingyenesen felteheti rá az új Windowst. Ha nem szeretne fizetni, akkor még most tervezze be a dolgot a következő napokra.
Ingyenessé váltak egyes ajánlott védőoltások Érden a város támogatásával; az intézkedés több tízezer forintos megtakarítást jelenthet a szülőknek - tájékoztatta a polgármesteri hivatal kedden az MTI-t.
Ingyenes lesz a kötelező kéményellenőrzés és -tisztítás július 1-jétől a lakosságnak, ennek költségeit az állam állja.
A kormány folyamatosan bővíti az ingyenes gyermekétkeztetés körét - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.
Pünkösd hétfő az utolsó nap, utána eltűnik az alkalmazásboltokból a program.
Figyelmeztetést tett közzé a Microsoft, hamarosan lejár a határidő, ami után már nem lehet ingyen frissíteni az új operációs rendszerre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft